← Project List

Assertiviteit en klantvriendelijkheid

Assertiviteit en klantvriendelijkheid in de callcenterbranche

Vanuit onze ervaringen in de communicatietrainingen bieden we een vernieuwende training aan voor de callcenter medewerkers. Assertiviteit gecombineerd met klantvriendelijkheid.

Veel bedrijven en haar medewerkers hanteren de klantvriendelijke benadering en hanteren veelal dat de medewerker die zijn werk begrijpt, al snel “los” mag in het werk, echter een effectieve training naast het reguliere inwerk zorgt voor hogere resultaten.  In onze nieuwe trainingsvorm werken we aan vernieuwing en trainen we actief met een deel theorie en een deel praktijk met rollenspelen, aan de nieuwe manier van werken.

Klantvriendelijk en ook assertief

Deze training wordt aangeboden in een paar dagdelen waarin de theorie samenkomt in de praktijk. De trainers bij BCIP-trainingen uit Hoogeveen hebben ruime ervaring binnen diverse branches en in de communicatietrainingen. BCIP-trainingen heeft een team van 26 freelancetrainers door heel Nederland zitten en derhalve kunnen wij nagenoeg alle regio’s bedienen in trainingen. Veel bedrijven en instellingen hebben op communicatief vlak gebruik gemaakt van de diensten van BCIP-trainingen en zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten in gedragsverandering en communicatie, alsmede de assertiviteit.

Award

In december 2011 heeft BCIP-trainingen voor haar trainingen een award mogen ontvangen voor de bijzondere manier van werken. In onze trainingen werken we met relatief kleinen groepen (max 12) en werken vanuit opdrachten waar ook vormen van huiswerk bij zitten. In confronterende sessies worden deze behandeld.

Aangezien dat iedere opdrachtgever haar eigen specifieke wens heeft in de trainingen van BCIP-trainingen, is elke opdracht maatwerk welke apart wordt uitgewerkt. Het assertiviteitsdeel kan separaat worden ingekocht. Qua kosten zit BCIP-trainingen op een meer dan fatsoenlijk tarief, vraag naar de voorwaarden.

Wij komen graag bij u langs om onze bijzondere manier van werken voor te leggen en waar mogelijk een offerte uit te brengen.