← Project List

VCA VOL-VCA- VIL-VCU

Inhoudelijke opzet De inhoud van de cursus voldoet aan de landelijke normering VCA en wordt afgesloten met het examen basis VCA. De cursus wordt door BCIP ingekocht bij een gespecialiseerde VCA opleider. Wij kunnen groepen opleiden vanaf 10 personen tot 25. de minimum groepsgrote is 11 personen.

Tariefstelling en urenindicatie

Het tarief komen wij u graag voorleggen per deelnemer, inclusief examen certificering en veiligheidspas. De cursus wordt zoals besproken digitaal gegeven en geëxamineerd op een locatie in Delfzijl. De cursusduur is 6 uren waarbij theorie, film en oefentoetsen geoefend worden.

Het examen wordt met u vooraf besproken qua datum en tijdstip. Onze ervaring leert dat, indien de cursisten een proactieve houding hebben ten aanzien van de thuisstudie, de slagingspercentages boven de 90% liggen. Inhoudelijk komen wij u graag de cursus mondeling toelichten.

Tevens kunnen wij u voor het zelfde tarief Vol VCA en VIL VCU bieden, de cursussen mogen gemixt gevolgd worden waardoor de groepssamenstelling makkelijker op het minimumaantal van 11 personen komt. Natuurlijk kan er individueel de training gevolgd worden, echter is het dan iets duurder per persoon.

Vraag naar de mogelijkheden.