← Project List

Workshop koude acquisitie

Workshop, training koude verkoop. Voor intercedenten, jobhunters of andere commerciële verkopers binnendienst

Ken je het gevoel, je bent aan het werk als intercedent, verkoop binnendienst, of in een andere commerciële rol en je moet de potentiële klanten uit het niets benaderen en jobhunten. Het lijkt zo simpel: maar als we er eenmaal mee aan de slag zijn gegaan valt het vaak niet mee. Je moet drempels en blokkades overwinnen.

Goed binnenkomen is lastig. Sommige mensen hebben dat vanuit nature meegekregen en knallen altijd de deur open bij de potentiële klant. Echter de meeste mensen moeten het echt leren. Goed zijn in je werk wil nog niet zeggen dat je de koude acquisitie beheerst.

BCIP trainingen biedt een no-nonsense workshop/ training in deze lastige stof.  Het resultaat is dat de deelnemers van de cursus tips en tricks meekrijgen, oefenen en veel voorbeelden krijgen in het koude acquireren. Voorbeelden, rollenspelen en een huiswerkopdracht zijn onderdelen die de revue passeren. Daarnaast willen we ook graag horen wat je op de training denkt te halen. We laten de kandidaten eerst de eigen ervaringen delen en gaan daarmee aan de slag! Wij gaan d.m.v. casussen actief werken met de deelnemers.

De kosten voor de training zijn relatief laag. Het is een sessie van 2 keer een dagdeel waarin je actief zult discussiëren en getraind wordt. Immers als het jobhunten goed gaat realiseer je automatisch meer plaatsingen. Dus geen relatiebeheer maar coldcalls; binnenstappen bij een totaal onbekend bedrijf en inventariseren of er belangstelling is voor jouw product en voor jouw dienstverlening.

BCIP trainingen binnen uw instelling

Wilt u weten wat de trainingen van BCIP voor uw instelling of afdeling kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaande gegevens en we komen graag vrijblijvend kennis maken. Wanneer we uw wensen en situatie in kaart hebben, brengen we een duidelijke offerte uit om tot een succesvolle samenwerking te komen!!

BCIP, ook voor werving & selectie

Wilt u weten wat de trainingen van BCIP voor uw instelling of afdeling kunnen betekenen?

Neem contact op via onderstaande gegevens en we komen graag vrijblijvend kennis maken.
Wanneer we uw wensen en situatie in kaart hebben, brengen we een duidelijke offerte uit om
tot een succesvolle samenwerking te komen.
www.bcip-trainingen.nl

AG Bellstraat 35C   7903 AD Hoogeveen T [0528] 820 226      E info@bcip-trainingen.nl