← Project List

Workshop omgaan met doelstellingen

Workshop voor middenkader, omgaan met doelstellingen. Voor teamleiders, groepsleiders, voormannen, meewerkend voormannen.

Veel leidinggevenden krijgen ermee te maken, doelstellingen. Deze doelstellingen worden veelal door het management gedelegeerd naar beneden en de 1e lijns leidinggevenden krijgen het op hun bord. Werkdruk, personeel, productie leveren en andere zaken zorgen ervoor dat de doelstellingen van de directie vaak niet of maar half nageleefd worden.

Maar weet het middenkader wel hoe ze er mee om moeten gaan? Kennen en weten ze het belang? Weten ze wel hoe we er mee om moeten gaan? Is uw leidinggevende doorgegroeid vanuit de organisatie? Wellicht is een workshop als deze goed om uw middenkader de gedachtes van de directie mee te geven. Het omgaan met uw doelstellingen en het waarom gaan we behandelen in de workshop.

De handelswijze van Bureau Coelingh Interim Professionals.

  • Na de offerte volgt een gesprek met het management en nemen we de wensen door. Wat wilt u dat er bereikt wordt?
  • De workshop wordt opgezet met medeneming de opmerkingen van het management.
  • Tijdens de workshop maken we duidelijk dat het denken vanuit de management gedachte een must is en het doel en nut van de doelstellingen. Het denken als leidinggevende, en niet als personeel.
  • Waarom de doelstellingen op een gezonde manier na te streven?
  • Hoe het hoort.
  • Hoe het niet moet.
  • Signaleren en rapporteren.
  • Assertief zijn bij het nemen en krijgen van doelstellingen.

Voorbeelden, rollenspelen en een huiswerkopdracht zijn onderdelen die de revue passeren. Daarnaast willen we ook graag horen wat je op de training denkt te halen. We laten de kandidaten eerst de eigen ervaringen delen en gaan daarmee aan de slag! Wij gaan d.m.v. casussen actief werken met de deelnemers. De kosten voor de training zijn relatief laag. Het is een sessie van 2 keer een dagdeel waarin je actief zult discussiëren en getraind wordt. Immers als er meer begrip ontstaat in het hoe en waarom qua doelstellingen van het bedrijf, de rol van het middenkader beter begrepen wordt zal dat voordelig werken voor het bedrijf in kwaliteit en productiviteit.

BCIP trainingen binnen uw instelling

Wilt u weten wat de trainingen van BCIP voor uw instelling of afdeling kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaande gegevens en we komen graag vrijblijvend kennis maken. Wanneer we uw wensen en situatie in kaart hebben, brengen we een duidelijke offerte uit.

BCIP, ook voor werving & selectie

Wilt u weten wat de trainingen van BCIP voor uw instelling of afdeling kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaande gegevens en we komen graag vrijblijvend kennis maken. Wanneer we uw wensen en situatie in kaart hebben, brengen we een duidelijke offerte uit om tot een succesvolle samenwerking te komen.
AG Bellstraat 35C 7903 AD Hoogeveen
T [0528] 820 226
E info@bcip-trainingen.nl

aanbod_doelstellingen