Het boek Communicatie & Gedragsbeïnvloeding

Het is zover, Dennis Coelingh heeft zijn boekje uitgegeven via bravenewbooks. Het boekje gaat over de communicatievormen bij gedragsbeïnvloeding (manipuleren).

Het gebeurt ons allemaal, je raakt in een gesprek, je hebt een discussie of onderhandeling en de persoon of personen tegenover je zijn voor jouw gevoel een maatje te groot en je verliest de discussie of je weet dat je gelijk hebt of wilt gewoon je gelijk krijgen.

In dit boek wil ik graag meer ingaan op de wijze van communiceren, de handigheden en waar je sterk uit een gesprek, discussie of onderhandeling wilt komen.

We gaan in deze pocket een paar leuke onderwerpen behandelen waarvan ik denk dat ze zinvol zijn, leuk om te bespreken en nog leuker als we bewust worden van ons eigen gedrag en daardoor vanwege de bewustwording in beïnvloedingsgedrag het stelselmatig beter gaan benutten.

Wees er wel scherp op dat jij het gebruikt en niet dat je bespeeld wordt!
Hoe ontzettend gaaf zou het zijn als je beetje bij beetje beter wordt in het beïnvloeden van je omgeving en ik ben trots als dit schrijven eraan heeft bijgedragen!

De onderwerpen die behandeld worden zullen in een aantal gevallen prima werken maar er is altijd een kans dat je door de mand valt of juist dat je iemand tegenover je hebt die de vaardigheden bezitten die verder gaan dan de jouwe!

Wees dus altijd voorzichtig bij wie je wat inzet!

Veel leesplezier

Te bestellen via https://www.bol.com en met ISBN : 9789402180084