Toetsjezelf als examenhulpmiddel

Toetsjezelf als examenhulpmiddel

Toetsjezelf.nl is een nieuw online ondersteuningsmiddel om jou perfect voor te bereiden naar de landelijke examens in particuliere beveiliging niveau 2 en 3 en de BOA en HTV opleidingen. Online toetsen die je kunt gaan maken ter voorbereiding van je examens waardoor je beter beslagen ten ijs komt. De website is een prachtige database waarbij je op een mooie en ontspannen manier in jouw tempo toetsen online kunt maken. Honderden MBO leerlingen gingen je voor en zij hebben deze omgeving getest in hun voorbereiding van de examens. Dit waren leerlingen van 3 ROC’s uit Drenthe en Overijssel. Daarnaast zijn er ca 100 studenten van de Politieacademie actief geweest met deze omgeving waardoor er een gedegen en onderbouwd gezegd kan worden dat het systeem werkt.

Toetsjezelf.nl zorgt ervoor dat je maximaal voorbereid wordt en mede door de bijzondere vorm aftoetsen in de examendatabank behaal jij je examens en je diploma’s!
Toetsjezelf.nl staat klaar voor jou!

Het online toetsportaal!

Toetsjezelf.nl is een online platform waarin je direct na het maken van de toetsen uitslagen krijgt over de resultaten. Na het invullen van de laatste vraag krijg je direct te zien hoeveel goed en fout en welke vraag er fout is ingevuld.
Je weet dus direct waar je aan toe bent. Help jezelf en ga naar examens of vakbekwaamheid en zorg dat je beter voorbereid bent dan de rest!

Voor informatie online toetsen maken!?